2017 – souhrn NOVINEK

31.12.2017
Pár slov k minulému roku….
Ráda bych poděkovala všem majitelům štěňátek ode mne, za důvěru, kterou do mne v minulosti vložili koupí štěňátka ode mne. Spoustě z Vás vděčím za krásná přátelství, která tímto Vaším (naším), rozhodnutím vznikla.
V roce 2017 zakončil Euforbos Šampiona ČR, dále Chaos získal titul Junior Šampiona + Junior Šampiona obou klubů (KCHMPP i KAST) a otevřel si cestičku k titulům Interšampiona a Českého šampiona krásy, Gracie si dojela pro Šampiona Polské republiky….. Cheiron, Galatea, Fate, Electra, Hercules, Cronos – ti všichni s jejich skvělými majiteli nás reprezentovali nejen na výstavním poli…a jsem jim velmi vděčná…. aby to nebylo jenom o výstavách Cerberus složil zkoušku OBZ, ZPU 1 a krásně nás reprezentoval v Bull Sportech. (na Staffbull show a v Tug Of War vyhrál Best Time) a nejen tam, též se zúčastnil dogtrekingových závodů, kde získal na 35km trase 2.místo….
Diomedes složil zkoušky ZPU 1,SPr 2, a „naše“ maličká Electra složila svoji první zkoušku ZZO. Ještě jednou díky za skvělou práci!! Smekám klobouček, vím, kolik to dá práce a úsilí!! A moc Vám všem fandím!!

Hebe a Hercules Hardy Workaholic podstoupili zdravotní vyšetření s krásnými výsledky – DKK B , DLK 0 a spondylosa 0
Chaos HW podstoupil zdravotní vyšetření též OCD negativ, Páteř negativ, DLK 0/0, DKK C, DOPPLER – negativ
Chalciope i její bratr Chaos Hardy Workaholic se stali chovnými psy.

Máme za sebou V. Amstaff víkend a letos se budeme v červnu těšit na již VI. ročník našeho setkání 

V roce 2017 jsme NEodchovali žádná štěňátka, příroda nám nebyla nakloněna.

Bohužel tento rok nebyl jen pozitivní, ale také jsme měli i negativní zprávy. Na Štědrý den dostali spolumajitelé Borease HW nepěkný dárek v podobě idiopatickou bilaterální obrnu motorické větve trigeminu , laicky řečeno, nemohl se bez pomoci nažrat a napít, léky nezabíraly, nemoc je vzácná a víceméně „neznámá“, sama do 2-3 týdnů by měla odeznít. Každopádně jsme se s Maruškou (spolumajitelkou Borise), domluvily na jeho vyřazení z chovu.
Bohužel mezi svátky máme také nepříjemnou zprávu od majitelů Gaii HW, která měla zatím neidentifikovatelný záchvat, který se naštěstí neopakoval a snad ani nebude. Gaia není chovná a ani nebude využita v chovu. 
Držíme palce, aby vše bylo v pořádku a přeji hodně sil!

Možná se ptáte, proč to sem vše vlastně píšu…. někdo by si mohl i ťukat na čelo, proč bych něco takového zveřejňovala… Ráda bych zopakovala jednu větu (no, možná jich bude více)… Žádný chov není bez zdravotních problémů nebo vad, ať už exteriérových, či povahových, může to být maximálně chov bez informací a ten je mnohem rizikovější, než chov, kde se ví, kdo a co dal, čímž chovatel může eliminovat riziko výskytu daných vad zvolením vhodného páru.

Musela jsem také udělat velmi těžké rozhodnutí a to, vzdát se svých psů, psi ve spoluvlastnictví zůstávají. Důvody, velmi se omlouvám, ale zde nehodlám rozebírat, je to pro mne velmi těžké….. S chovem (doufám), úplně nekončím, ale budu v něm (snad) pokračovat za pomoci spoluvlastníků a skvělých majitelů námi odchovaných psů.

V říjnu jsem též převzala post poradce chovu KAST po Evičce Bendové… (pro spekulanty – je to dobrovolná činnost, zcela zdarma a jsem spíše administrativní pracovník, než nějaký poradce, klobouk dolů před Evičkou, že tuto funkci vykonávala tak dlouho.) 

I přes to negativní, stále mám naději v to dobré, věřím, že dobro zvítězí nad zlem, a že všechno zlé, je v závěru pro něco dobré. Naděje umírá poslední.

Tak vzhůru do nového roku!!!
 
20. 8. 2017

19. 8. 2017 Klubová výstava KCHMPP, paní rozhodčí Kotlaš Šarnjai Zita (SRB) – velmi děkuji za posouzení!

 JCh. Chaos Hardy Workaholic – Výborný 1,CAC, Nejlepší pes, BOB !!! 

 První krůček na cestě k titulu ŠAMPION ČR

12. 8. 2017 MVP Ml. Boleslav (CZ) – pan rozhodčí Ladislav Frnčo (CZ) – děkuji za posouzení 
 JCh. CHaos Hardy Workaholic – Výborný 1, CAC, CACIB, BOS
Chaosova první výstava ve třídě mezitřídě 😊 Chaos splnil podmínky pro udělení titulu JUNIOR ŠAMPION ČR 👏 Chaos také udělal první krůček k titulu Interšampion 😊 Jsem velmi šťastná a hrdá na našeho chlapečka 💖 

Chaos je kompletně zdravotně testovaný, krycí pes a je uvolněn ke krytí řádně uchovněných fen. V případě zájmu o krytí mne prosím kontaktujte.

1.7.2017

Máme další skvělé zprávy ! Dne 28.6.2017 podstoupili Hebe Hardy Workaholic a Hercules Hardy Workaholic vyšetření u MVDr. Ekra s těmito krásnými výsledky :
!!! DKK B , DLK 0 a spondylosa 0 !!! 
Majitelům moc gratuluji !!!

27.06.2017

Máme skvělé a hvězdné novinky, náš odchov s jejich skvělými pánečky nás výborně reprezentují nejen na výstavním poli, ale i poli pracovním! Přinášíme Vám další výsledky z letošního víkendu! 

Cerberus Hardy Workaholic opět válel a v sobotu 24.6.2017 složil svoji další zkoušku z výkonu a to OBZ a v závodě obsadili 4. místo z 10 závodníků. 🙂 Následně jel na Staffbull show a v Tug Of War vyhrál Best Time 🙂 Mooooc gratuluji!!! 

24.06.2017 

Dne 24.06.2017 se dost našich odchovanců zúčastnilo MVP Intercanis Brno s těmito krásnými výsledky:

tř. mezitřída: Cheiron Hardy Workaholic – Výborný 2, res.CAC
tř. otevřená: Galatea Hardy Workaholic – Výborná 3
tř. otevřená: Fate Hardy Workaholic – Výborná 4 
tř. šampionů: Gracie Hardy Workaholic – Výborná 1, CAC 
Rozhodčí : Anna Cwieceková , velmi děkujeme za posouzení  ! Všem majitelům děkuji za krásnou prezentaci našeho odchovu !

Cheiron Hardy Workaholic podstoupil zdravotní vyšetření s těmito krásnými výsledky : DKK C, DLK 0, Spondylosa 0 !! Moc gratuluji !!

Mimo jiné, naše „babuška“ Murena Joannidis dne 23.6.2017 oslavila své 9. narozeniny ! Můrince přejeme všechno nejlepší a hlavně to zdravíčko 🙂 PS Pokud máte někdo sourozence Můry, budeme rádi, když se nám ozvete a podělíte se o info, jak se jim daří 🙂

17.06.2017

Klubová výstava KCHMPP, pan rozhodčí Dick Baars /NL/

Chaos Hardy Workaholic – Výborný 1 / 4, CAJC  a jsme zase o krok blíže k JCH CZ. CHAOS je CHOVNÝ PES !

Handling:
Electra Hardy Workaholic – Výborná 3 / 12 , děkuji Helče Boubínové za pomoc s Eliškou

Velké poděkování letí k mé mamince, která mi vždy ochotně nosí na rukách malého, zatím co já si běhám se psy v kruhu. Také děkuji všem přátelům a známým za další příjemný den na výstavě.

5.6.2017

Srdečně všem děkuji za účast na našem již pátém setkání odchovu na „V. Amstaff víkendu“  Všichni jste byli skvělí! Je vidět, že naše „krev“ umí pracovat a baví je to, i páničci nebyli k zahození 😀 . Každý pejsek byl šikovný na něco jiného, a aspoň víte, jak a do čeho se vrhnout. 
Velké poděkování samozřejmě letí Aleně Jancurové a Radkovi Trnkovi za Bull sporty a Vladimírovi Opršálovi za figurování 
Zároveň se omlouvám, že jsem byla přítomna pomálu, je mi líto, že jsem neviděla všechny pejsky u všech disciplín, ale mateřské povinnosti nepočkají. 
Během pár dnů očekávejte termín na VI. Amstaff víkend i s průběžnou informací.

4.6.2017

Diomedes Hardy Workaholic složil svoji další zkoušku z výkonu a to ZPU 1 !!! Monice Lučné posílám obrovskou gratulaci k dalšímu skvělému výkonu!!

27.05.2017

Electra Hardy Workaholic úspěšně složila svoji 1. zkoušku z výkonu ZZO!!! Moc gratulujeme majitelce Pavle Filipicové za práci s Eliškou! Jen tak dál holky!

20.05.2017

20.5.2017 MVP Litomerice, pan rozhodčí Ladislav Frnčo – děkujeme za posouzení

CHAOS Hardy Workaholic Výborný 2 /5 ve třídě mladých 🙂 je to proste rebel, ale věřím, že příště je prvenství opět naše (snad)  

Harcules Hardy Workaholic Výborný 1, CAC / 3 ! Moc gratuluji Michale,skvělá práce 🙂

Gracie Hardy Workaholic je ŠAMPION POLSKÉ REPUBLIKY

14.5.2017

Úspěšný, nejen výstavní, víkend pro odchov Hardy Workaholiců 🙂

14.5.2017 Složil Cronos Hardy Workaholic zkoušku z výkonu ZPU 1 ! Moc gratuluji Alu a Radku!!

14.5.2017 Složil Diomedes Hardy Workaholic svoji 11.zkoušku z výkonu a to obranářskou speciálku SPr 2 !!! Moc gratuluji Mončo!!!

13.5.2017 KV KAST Teplice, paní rozhodčí Larisa Ivanova (RU) , které tímto velmi děkuji za posouzení!

Chaos Hardy Workaholic ve tř. mladé Výborný 4 / 9 – CHOVNÝ PES !! 
Hercules Hardy Workaholic ve tř. mezitřídě Výborný
Cronos Hardy Workaholic ve tř. vítězů Výborný 2, res. CAC /3 !!
Electra Hardy Workaholic ve tř. otevřené v silné konkurenci V1, CAC !!!
….majitelům moc gratuluji a děkuji za skvělý víkend 

14.03.2017

Chaos Hardy Workaholic dnes absolvoval vyšetření v Hradci Králové u MVDR. Ekra.

Náš mazlík je: OCD negativ, Páteř negativ, DLK 0/0, DKK C. A včerejší výsledek srdce u MVDr.  Anděla je DOPPLER – negativ.

…tak ted hurá do výstav, sportu a chovnosti 

13.03.2017

Omlouvám se, že již nejsem na internetu příliš aktivní, ale nový člen rodiny mne plně zaměstnává 
Hodně lidí mně nyní volá a ptá se na štěňátka, ano, štěňátka jsou letos v plánu, bude se jednat o poslední krytí naší fenky Nory, ženicha stále vybíráme a přebíráme…přeci jen,bude to naposledy….
Více informací podám klasicky až po úspěšném krytí. Předběžní zájemci o štěňátko po Norince a z naší CHS, nechť se mi hlásí mailíkem. Telefon vzhledem k velmi nepravidelnému režimu Juniora poslední dobou nezvedám a občas zapomínám volat na zpět. 
Na foto je Chaos Hardy Workaholic a v kočárku Mareček. Jednou určite velký milovník pejsků a pomocník  

Máme skvělé zprávy! Hebe Hardy Workaholic má vyšetřené SRDÍČKO s výsledkem ZDRAVÉ!!! Moc gratuluji 🙂

 

Přejít nahoru